nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Humorklas Radio 2 (BE)

Radio 2 (Belgi√ę) gaat op zoek naar nieuw humortalent. Dit mogen kandidaten zowel met als zonder ervaring zijn, die anderen op eender welke auditieve manier aan het lachen kunnen brengen. Omdat het een radiozender betreft, moet de humor verbaal zijn en kunnen geen mimespelers meedoen.

Je kan je kandidaat stellen door een korte video op te sturen. Uit deze inzendingen worden een aantal “klasgenoten” geselecteerd, die een workshop van Han Coucke (Han Solo) zullen krijgen en die begeleid zullen worden tot aan de finale.

Comedykenners als Michael Van Peel, Wouter Deprez, William Boeva, Urbanus, Gili en Maaike Cafmeyer (actrice in Bevergem) keuren de kandidaten tijdens de voorrondes en bepalen wie in de klas mag blijven voor het vervolg van de workshops.

Op 23 maart vindt de kwartfinale plaats in De Truukendoos in Harelbeke. De halve finale is op 1 mei in comedycafé The Joker in Antwerpen. De finale vindt plaats op 19 mei in CC Asse.
Humorklas Radio 2

Categorie: Festivals | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...