www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

“Advocaat van de duivel” op 2BE

De voorbije weken zijn er enkele try-outs geweest voor een nieuw tv-programma met als wertitel “Van kwaad naar erger”. Dit programma krijgt nu als definitieve titel “Advocaat van de duivel” en zal, na de opnames in februari, later dit voorjaar nog op de Vlaamse zender 2BE te zien zijn.

In “Advocaat van de duivel” zullen enkele comedians in een rechtbank hun toga aantrekken en een bepaald kwaad, zoals alcohol, soaps, bejaarden, … uit de wereld proberen te schelden. In iedere aflevering kruipen twee cabaretiers van advocaat en pleiten voor de rechter en een volksjury. De rechter, in dit geval Foute Vriend Jeron Dewulf, zal een streng maar niet altijd rechtvaardig oordeel vellen.

De comedians, die de toga zullen aantrekken, zijn o.a. Philippe Geubels, Jan Jaap van der Wal, Bert Gabriƫls, Jens Dendoncker, Christophe Stienlet, Sven De Ridder, Adriaan Van den Hoof, Thomas Smith en Jacques Vermeire.

De opzet van het programma lijkt erg op het programma ‘Lewis Black’s Root of all evil’ dat in 2008 te zien was op de Amerikaanse zender Comedy Central. Hier kan je wat beelden zien bij een interview met Black over het programma.
CW11 Morning News, 9 april 2008

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...