www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Herman Finkers in De Verwondering

Zondag is Herman Finkers te gast in het NCRV-programma De Verwondering. In dit programma praten de centrale gast over alledaagse spiritualiteit. Hij sprak in zijn oudejaarsconference over een jaar vol onheil en geweld, maar dit is niet iets wat het laatste woord mag hebben.

Finkers deelt zijn inzicht dat je beter een mooie, kunstzinnige omgangsvorm kunt proberen te vinden om met het mysterie van het bestaan om te gaan dan te proberen het mysterie te verklaren. Voor hem blijft de vraag “Waartoe ben ik op aarde?” een opdracht om te blijven zoeken naar het antwoord.
De Verwondering

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...