www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Soundos, Jan van Maanen

Soundos El Ahmadi leidt op dinsdag 8 maart de Internationale Vrouwendag in de Haagse Hogeschool. “We gaan het hebben over geld, over doekoe, over financiĆ«le onafhankelijkheid en hoe gaan vrouwen met geld om?”
www.internationalevrouwendagdenhaag.nl

Op 25 januari heeft de Nederlandse cabaretier Jan van Maanen zijn debuut gemaakt als dirigent in de Gouden Zaal van de Musikverein in Wenen, decor van de Nieuwjaarsconcerten van de Wiener Philharmoniker. Van Maanen won in 2010 de Wim Sonneveldprijs bij het Amsterdams Kleinkunstfestival en is sindsdien naast dirigent ook cabaretier. Volgend seizoen komt hij met zijn nieuwe onemanshow ‘Voor Alles’.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.