www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Publiek gezocht voor tv-opnames “Advocaat van de duivel”

De Vlaamse zender 2BE zoekt publiek voor haar nieuw tv-programma “Advocaat van de duivel”. Zoals je hier eerder deze week al kon lezen, wordt dit een programma waarin comedians, zoals Jan Jaap van der Wal en Philippe Geubels, als advocaat in een rechtbank gaan strijden tegen een bepaald kwaad. Ze proberen de rechter en publieksjury te overtuigen van hun gelijk. De rechter, die gespeeld wordt door Jeron Dewulf, zal na afloop een streng, maar niet altijd rechtvaardig oordeel vellen.

De opnames voor “Advocaat van de duivel”, dat later dit voorjaar op het scherm zal komen, vinden plaats op 3 en 13 februari in Vilvoorde. Je kan de opnames gratis bijwonen door een email te sturen naar: productie@pretpraters.be.
tv-opnames “Advocaat van de duivel”

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...