www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Youp van ’t Hek

Op 9 februari verschijnt het boek “Youp voor gevorderden”, een overzicht van Youp’s beste columns geselecteerd uit de afgelopen vijf jaar.

“Vanuit zijn zolderkamer bekijkt Youp de wereld en hij schrijft vol verbazing over wat hij ziet, leest en hoort. Zijn vermeende boosheid, de dwaasheid van de tijd, de mentaliteit van het land: Youp weet er wel raad mee. Youp schrijft in zijn columns over de wereld van de meelopers, de lafbekken, de bestuurskakkers, gewone kakkers en labbekakkers. Maar het gaat ook over vrolijke zaken, de gaypride, de overheidslulkoek en BN’ers. Zijn columns zijn hilarisch en scherp. Maar altijd laat Youp de lezer achter met een knipoog en een glimlach.”

“Youp voor gevorderden” wordt uitgegeven door Uitgeverij Thomas Rap.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...