nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekatdag line-up update: Kees Torn en Onno Innemee!

Op zondag 22 mei 2016 viert Zwartekat.nl het 20-jarig bestaan in Westlandtheater De Naald in Naaldwijk. Dat doen we met de vijfde Zwartekatdag, dé cabaret- en comedymarathon. In de aanloop daar naartoe maken we steeds meer spelers bekend. Vandaag: Kees Torn en Onno Innemee!

Kees Torn is weer terug in het theater. Samen met zijn goede vriend Onno Innemee spelen ze dit seizoen de voorstelling ‘Eraf met dat dak!’. “Kees Torn en Onno Innemee zijn de twee dikste pijlers onder het hedendaagse cabaret. Behalve hilarisch zal hun programma wetenschappelijk zijn, opzienbarend, tegendraads, schrijnend, indringend, muzikaal, onvergetelijk, botergeil (geen echte boter), beschaafd, bescheiden en prijswinnend.”

Eerder maakten we al bekend dat Claudia de Breij, Berit Companjen, Roué Verveer, De Partizanen, Veldhuis en Kemper, Cindy Pieterse, Michael Van Peel, Eric van Sauers, Oeloek en Op Sterk Water aan de Zwartekatdag meewerken. Volgende week meer nieuws!

Kaarten zijn €28,50 en dat is inclusief buffet!
bestel kaarten

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.