www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekatdag line-up update: Katinka Polderman

Op zondag 22 mei 2016 viert Zwartekat.nl het 20-jarig bestaan in Westlandtheater De Naald in Naaldwijk. Dat doen we met de vijfde Zwartekatdag, dé cabaret- en comedymarathon. In de aanloop daar naartoe maken we steeds meer spelers bekend. Vandaag: Katinka Polderman!

Al ruim tien jaar geldt droogkloot Polderman als één van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse en Vlaamse theaters. Toch maakte ze al vier voorstellingen vol vrolijk cynisme, subtiele lompheid, doortimmerde liedjes en hilarische oneliners. Eigenlijk zou ze dit seizoen niet meer spelen dit seizoen vanwege en na haar zwangerschap. Maar voor de Zwartekatdag maakt ze een uitzondering. De oppas-Polderman is geregeld en Katinka van de partij!

Eerder maakten we al bekend dat Claudia de Breij, Berit Companjen, Roué Verveer, De Partizanen, Veldhuis en Kemper, Cindy Pieterse, Michael Van Peel, Eric van Sauers, Oeloek, Op Sterk Water, Kees Torn, Onno Innemee en Jasper van Kuijk aan de Zwartekatdag meewerken. Volgende week meer nieuws!

Kaarten zijn €28,50 en dat is inclusief buffet!
bestel kaarten

Categorie: Festivals | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.