www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Piet De Praitere

Vandaag presenteert de Vlaamse comedian Piet De Praitere zijn boek “Het is best vermoeiend om Piet de Praitere te zijn” voorstellen in boekhandel Theoria in Kortrijk. Dit boek bevat een mooi en beknopt overzicht van de beste oneliners, quotes en dromen uit de afgelopen 20 jaar.

De Praitere is ondermeer bekend van zijn typetjes Etienne met het open verhemelte en Dikke Gilbert de la Tourette. Hij werkte mee aan Studio Kafka, het radioprogramma van Kamagurka bij Studio Brussel. Daarnaast is hij werkzaam als acteur, zoals onlangs in de geroemde reeks Bevergem.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...