www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekatdag line-up update: Soundos

Op zondag 22 mei 2016 viert Zwartekat.nl het 20-jarig bestaan in Westlandtheater De Naald in Naaldwijk. Dat doen we met de vijfde Zwartekatdag, dé cabaret- en comedymarathon. In de aanloop daar naartoe maken we steeds meer spelers bekend. Vandaag: Soundos el Ahmadi!

Soundos leerde klappen van de zweep bij de Comedytrain en maakte inmiddels drie avondvullende theaterprogramma’s: ‘Soundos Aangenaam!’, ‘Er is geen plan B’ en momenteel de reprise van ‘Geboren met ervaring’. Daarnaast haalde ze de finale van Wie is de Mol en presenteert ze televisieprogramma’s.

Eerder maakten we al bekend dat Claudia de Breij, Berit Companjen, Roué Verveer, De Partizanen, Veldhuis en Kemper, Cindy Pieterse, Michael Van Peel, Eric van Sauers, Oeloek, Op Sterk Water, Kees Torn, Onno Innemee, Jasper van Kuijk en Katinka Polderman aan de Zwartekatdag meewerken. Volgende week meer nieuws!

Kaarten zijn €28,50 en dat is inclusief buffet!
bestel kaarten

Categorie: Festivals | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.