www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jandino Asporaat, In de schaduw van Toon Hermans

Jandino Asporaat zal zich inzetten voor de Nationale Week van de Zorg, die van 14 tot en met 19 maart plaatsvindt. Op 14 maart is de landelijke kick-off: bekende BN-ers, waaronder Jandino, zullen die dag met een bijzondere activiteit bij instellingen aanwezig zijn.
Week van de zorg

Op 17 maart vindt in de Arenbergschouwburg in Antwerpen de laatste voorstelling van In de schaduw van Toon Hermans plaats, het eerbetoon van manager Herman van Hove aan Toon. Deze voorstelling zal tevens een benefietvoorstelling zijn ten voordele van een project over de beleving van hedendaagse kunst en muziek bij personen met dementie.
Benefiet “In de schaduw van Toon Hermans”

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...