www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe edities “Bevergem Live” in Antwerpen en Ingelmunster

Na de twee gelijkaardige concerten, Bevergem for Life in Leuven (ten voordele van Music for Life) en Bevergem Live in Gent, komen er twee nieuwe edities van”Bevergem Live”: op 28 april in de Roma in Antwerpen en op 7 mei op het festival Labadoux in Ingelmunster. Een dag later zal Urbanus trouwens ook op Labadoux spelen met De Fanfaar.

De tv-reeks Bevergem, geschreven door Freddy De Vadder, was bijzonder succesvol en daaruit ontstond het idee van re√ľnie-optredens. Freddy De Vadder is MC van de avond en de andere acteurs kruipen het podium op om de muziek uit de serie te spelen.
www.deroma.be
www.labadoux.be

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...