www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Tim Foncke

Afgelopen maand verscheen “God is klein geschapen”, het humoristische nieuwe boek van Tim Foncke. Het boek gaat over een schrijver, die besloten heeft zijn schrijverscarri√®re aan de wilgen te hangen, ondanks herhaaldelijke vragen van zijn uitgeverij om een vervolg op zijn succesroman te schrijven. Terwijl hij zijn dagen doorbrengt in de plaatselijke krantenwinkel met bier en publieksbeschimping en zo zijn verleden probeert achter zich te laten, raakt hij in de ban van een meisje. Kan zij hem weghouden bij de afgrond?

“God is klein geschapen” is verschenen bij Lebowski.
God is klein geschapen

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...