nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Line up Live Comedy Festival compleet

De line-up van het Vlaamse Live Comedy Festival, met dit jaar locaties in zowel Antwerpen (Arenbergschouwburg, Stadsschouwburg en Zuiderpershuis) als Brussel (Cultureel Centrum Ukkel, Bozar Brussel en Koninklijk Circus), is ondertussen compleet. Het festival vindt plaats over meerdere dagen.

In de Arenbergschouwburg zijn er optredens van Bill Bailey (29 en 30 april), Kamal Kharmach, Lukas Lelie en Steven Mahieu (19 mei), Reginald D. Hunter (25 mei) en Nina Conti (31 mei).

In het Zuiderpershuis staan Jeroen Leenders en Glenn Wool samen op het podium op 13 mei, Dane Baptiste speelt er op 18 mei.

Jimmy Carr staat op 4 juni in de Stadsschouwburg.

Wat betreft de optredens in Brussel: Reginald D. Hunter staat op 24 mei in het Cultureel Centrum in Ukkel, Lee Nelson op 27 mei in Zaal M in de Bozar, Nina Conti eveneens in Zaal M in de Bozar (30 mei) en Jimmy Carr sluit af in het Koninklijk Circus op 5 juni.

Vorig jaar trok het Live Comedy Festival meer dan 7000 bezoekers op de vijf locaties in Antwerpen. Voor de tweede editie worden het drie locaties in Brussel en drie in Antwerpen.
www.livecomedyfestival.be

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon