nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

“Wat een poppenkast!” met Kasper van Kooten

Vanaf 8 april zendt SBS6 “Wat een poppenkast!” uit, een satirisch poppenkastprogramma ge├»nspireerd op het Britse Spitting Image.

Niet alleen het Koningspaar maar ook poppen van Piet Paulusma, Matthijs van Nieuwkerk, Mark Rutte, Gerard Joling, Eva Jinek, Johan Derksen en Jandino Asporaat zullen de revue passeren. Deze en nog meer BN’ers kijken op een eigenzinnige, eigenwijze en soms ook botte manier terug op de actualiteit, sport en de roddels van de afgelopen week.

Kunstenaar Evert Josemanders maakte de poppen. De stemmen worden verzorgd door o.a. Kasper van Kooten en Annick Boer. Onder de schrijvers Dennis van de Ven, Haye van der Heyden, Stefan Pop, Thijs van Domburg en Cindy Pieterse.
Wat een poppenkast!

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...