www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Paul de Munnik, Youp van ’t Hek, Yentl en De Boer, Lenette van Dongen, Leids Cabaret Festival, Hans Dorrestijn

uit de kattenbak‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: recensies voor Paul de Munnik, Matroesjka, Lenette van Dongen, de finalistentour van het Leids Cabaret Festival en Hans Dorrestijn. En interviews met Youp van ’t Hek, Yentl en De Boer en Paul de Munnik.

Recensie voor Paul de Munnik met CD ‘Nieuw’ in Volkskrant: “Nieuw van Paul de Munnik is ijzersterk” ★★★★
30 mrt 2016

Recensie voor Matroesjka met ‘Eeuwig vlees’ in Het Parool: “Sterke teksten met soms schamel spel” ★★★
30 mrt 2016 (blendle)

Interview met Youp van ’t Hek in Het Parool. Na een gedwongen rustpauze keerde cabaretier Youp van ’t Hek dit weekend terug op het theaterpodium, in Parijs. ‘Ik kan al mijn collega’s een hartoperatie aanraden.’
29 mrt 2016 (blendle)

Interview met Yentl en De Boer in VIVA: “Je morpht toch een beetje in elkaar”. Absurde sketches, merkwaardige types en extreem openhartige liedjes: Yentl Schieman en Christine de Boer (zijn van het kaliber ‘doe maar lekker niet gewoon’. Als cabaretduo Yentl en De Boer bestormen ze de Nederlandse theaters.
22 mrt 2016 (blendle)

Recensie voor Lenette van Dongen in de Volkskrant: “Van Dongens nieuwe huiselijke geluk is haar gegund, maar resulteert wel in gezapig huis-, tuin- en keukencabaret. Wie had gehoopt op een avond scherpzinnig cabaret, heeft het lastiger.” ★★
22 mrt 2016 (blendle)

Recensie voor de finalistentour van het Leids Cabaret Festival in Het Parool. Met Martijn Kardol ★★★, Marco Lopes ★★★ en Joosen en de Jager ★★.
21 mrt 2016 (blendle)

Recensie voor Hans Dorrestijn met ‘Het einde is nabij’ in Het Parool: “Gammele Dorrestijn kent fraaie momenten” ★★★
19 mrt 2016 (blendle)

Interview met Paul de Munnik in Het Parool. Een jaar na de afscheidstournee van Acda en De Munnik treedt Paul de Munnik (45) voor het eerst alleen op met zijn soloalbum Nieuw. ‘Ik ben terug bij af maar een heel eind verder, in mijn werk en gevoelsmatig.’
19 mrt 2016 (blendle)

Blendle is een website waar tegen geringe bedragen artikels uit kranten en tijdschriften kunnen worden gekocht. Met regelmaat deelt de Zwartekat-redactie columns en artikels met en van cabaretiers en comedians.
Zwartekat op Blendle

Categorie: In de media | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.