nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Reginald D Hunter in Amsterdam, extra shows Jimmy Carr en Bill Bailey

Op 15 mei speelt de Amerikaanse comedian Reginald D Hunter in Amsterdam bij Boom Chicago. Zijn soms wat controversiële, maar intelligente grappen vertelt hij zo laidback dat ze extra goed aankomen. Hij is regelmatig te gast in Britse tv-shows als Never Mind The Buzzcocks, QI, Have I Got News For You, 8 Out Of Ten Cats en de Graham Norton Show. De kaartverkoop is inmiddels gestart.
meer info en kaarten

Nederland en Jimmy Carr krijgen niet genoeg van elkaar. Naast de extra shows van ‘Funny business’ tot dusver, speelt op Carr de voorstelling ook in oktober in Nederland: op 17 oktober in TivoliVredenburg in Utrecht en op 27 oktober in muziekgebouw Eindhoven. De kaartverkoop start zaterdagochtend.
kaarten TivoliVredenburg, Utrecht
kaarten Muziekcentrum, Eindhoven

De geliefde comedian Bill Bailey speelt op 24 september zijn show ‘Limboland’ op 29 april in 013 Tilburg.
“Limboland is een voorstelling over het verschil tussen het leven zoals we het ons voorstellen en hoe het in werkelijkheid is. Op zijn geheel eigen, slimme, snelle en grappige wijze vertelt Bill verhalen over onder meer verre reizen en desastreuze familie-uitjes. Uiteraard zal ook deze show niet compleet zijn zonder muziek, dus reken op Bills eigen versie van de protestsong, een hartverscheurende countryballade gespeeld op een Bijbel en een heel speciale uitvoering van Happy Birthday.”
kaarten 013, Tilburg

Categorie: International | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.