www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret-benefiet voor Stelvio for Life

Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis organiseert op maandag 6 juni een cabaret-benefietavond in Theaters Tilburg. Deze avond zullen er optredens zijn van Dolf Jansen, Nathalie Baartman, Anne Neuteboom, Bart Melief en Roel C. Verburg. De presentatie is in handen van Vincent Geers.

Een team van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis doet mee aan Stelvio for Life, een jaarlijks een loop- en fietsevenement in Italiƫ waarbij de berg Stelvio wordt beklommen om geld in te zamelen voor gepersonaliseerd kankeronderzoek. De opbrengst van deze avond gaat integraal naar het goede doel.
Cabaret-benefiet t.v.v. Stelvio for Life
www.stelvioforlife.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...