nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Grote Improvisatieshow brengt Songfestivalspecial

Tijl Beckand en Ruben van der Meer organiseren met hun Grote Improvisatieshow een songfestivalvoorstelling: op 9 mei staan ze in het De La Mar Theater met hun eerste editie van het Songfestival Ding-a-dong Sing-a-long, oftewel het grote Eurovisie-meezingspektakel.

Het wordt een mix van enkele oud-songfestival winnaars (Sandra Kim, Frizzle Sizzle, Sieneke), Europese vlaggetjes, vier hectoliter Rosé, dansers, Jamai Loman, Ruben Nicolai en Rick Paul van Mulligen. Zelfbenoemd Eurovisiesongfestivalgoeroe Tijl Beckand leidt alles in goede banen.
Songfestival-ding-a-dong-sing-a-long

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...