www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Joost Spijkers, Cornelis Vreeswijk, Mike Boddé, Kamal Kharmach

Joost Spijkers is met zijn nummer “Alle seizoenen” genomineerd voor de Annie M. G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van 2015. Spijkers was lid van de Ashton Brothers, maar vorig jaar trok hij met zijn eerste soloprogramma langs de theaters. Uit deze solovoorstelling komt het nummer “Alle seizoenen”. Het Radio 1 programma De Taalstaat laat hem aan het woord.
9 apr 2016

Op 16 april verschijnt het nieuwe album “Cornelis Vreeswijk Zingt Bellman”. Bellman was een Zweeds dichter-componist uit de achtiende eeuw. De opnames hiervan zijn aan het begin van de zeventiger jaren gemaakt. Het Cornelis Vreeswijk Genootschap heeft erg veel moeite gedaan om het materiaal te kunnen uitbrengen. De Taalstaat had de voorzitter van het Cornelis Vreeswijk Genootschap te gast, Marlies Philippa, over de totstandkoming van het album en hoe dat Vreeswijk Bellman leerde kennen.
9 apr 2016

Mike Boddé was te gast in de rubriek Open Kaart van het Radio 1 programma Nooit Meer Slapen. Hierin moet de gast een kaart met een vraag trekken en altijd een eerlijk antwoord hierop geven. Hij praat verder ook over de voorstelling “Mike Kwadraat”, twee geïmproviseerde pianoconcerten waarvoor hij samenwerkt met Mike del Ferro.
9 apr 2016

Kamal Kharmach was panellid in de komische (Vlaamse) Radio 2 quiz De Zoete Inval.
9 apr 2016

Categorie: Multimedia | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...