nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Reggie Watts terug in Nederland

De Amerikaanse comedian Reggie Watts komt weer terug naar Nederland. In 2012 trad hij al eerder op in de Melkweg in Amsterdam. Op 13 juli staat hij daar opnieuw. En een dag later speelt hij in 013 in Tilburg. De voorverkoop start op 15 april om 10.00 uur.

De Amerikaan Reggie Watts is een comedian én een gerespecteerd muzikant. Ter plekke maakt hij met zijn sample-apparaat de meest muziek maakt, vol vreemde geluidseffecten en bizarre stemvervormingen. Geen rode draad en geen samenhangende verhalen, maar vreemde sketches, hilarische aanzetten en bijzondere imitaties.
kaarten 013, Tilburg
kaarten De Melkweg, Amsterdam

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon