www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Cafe The Joker viert tienjarig bestaan

Dichter bij een moderne Le Chat Noir kom je niet met Café The Joker in Antwerpen. Vrijdagavond werd het tien jaar The Joker gevierd tijdens een uitverkocht feest met comedians als Alex Agnew, Michael Van Peel, Xander De Rycke, Jeron DeWulf, Seppe Toremans en Soe Nsuki.

Op 1 april 2006 gestart door de Nederlander (!) Fokke van der Meulen en Yasmine Van Suetendael is de kleine bruine kroeg uitgegroeid tot een comedypodium van formaat waar alle Vlaamse comedians wel eens hebben gespeeld en ook Nederlandse comedians regelmatig te gast zijn.

Van der Meulen is daarnaast ook creatief leider en coach bij het productiekantoor Pretpraters.
www.cafethejoker.be

Het Laatste Nieuws: Al 10 jaar lang plezantste café van Vlaanderen.
15 apr 2016

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.