www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Halve finalisten Amsterdams Studenten Cabaret Festival

ascf logoDit voorjaar vindt de 23e editie van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival plaats. Inmiddels zijn de halve finalisten bekend: Andries Tunru, Arbi El Ayachi, Klaas Prins, Benjamin van der Velden, Daan van der Hoeven en Karel Sanders.

De twee halve finales vinden dit jaar plaats op 12 en 13 mei in het TOBACCO Theater in de Nes. De finale op 2 juni is in het DeLaMar Theater. De winnaar van de juryprijs krijgt een reis voor twee personen zal winnen naar het Fringe Festival in Edinburgh—hét internationale comedyfestival.

Gedurende het festival zijn er gastoptredens van Peter Pannekoek, De Partizanen en Stefan Pop. René van Meurs, Harry Glotzbach en Tom Sligting zullen de avonden presenteren.
www.ascf.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.