www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paulien Cornelisse, Claudia de Breij, Paul de Munnik, Paul Groot, Wart Kamps, Jeremy Baker, Vitalski

Paulien Cornelisse zal te gast zijn in DWDD Summerschool, de zomervariant van DWDD University. Zij zal op 14 juli een college geven over taalfouten. De uitzending zal om 20.30 op NPO1 te zien zijn.

Enkele bekende Nederlanders, waaronder Claudia de Breij en Paul de Munnink, hebben het lied “Iedereen is van de wereld” van Thé Lau opnieuw opgenomen. Deze versie is vanaf eind mei beschikbaar via iTunes. De opbrengst gaat naar Stichting Vluchteling en wordt gebruikt voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd.
www.nachtvandevluchteling.nl

Paul Groot, Wart Kamps en Jeremy Baker zullen vanaf januari 2017 te zien zijn in de musical “Into the Woods”. In deze musical voor volwassenen lopen verhaallijnen en personages uit verschillende bekende sprookjes, waaronder Roodkapje, Doornroosje en Assepoester, door elkaar. Een bakker en zijn vrouw proberen een kind te krijgen, maar moeten hiervoor een vloek proberen op te heffen. Terwijl ze dit proberen te doen, lopen ze de andere sprookjesfiguren tegen het lijf.
www.intothewoods.nu

Vitalski zal optreden tijdens de eerste Moedernacht op 7 mei. Je kan je verwachten aan een swingende, grappige en indringende hommage aan moeder. Villanella zet de moeders in the picture met scherpe humor en muzikale melancholie in De Studio in Antwerpen.
Moedernacht

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...