nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy in openluchttheaters tijdens de zomermaanden

De zomer komt er aan, dus hoog tijd voor comedy in openlucht. We doen een kleine greep uit het aanbod van de openluchttheaters.

Het Vondelpark Openluchttheater in Amsterdam biedt iedere zomer vijf maanden lang een afwisselend programma van o.a. cabaret, theater en dans. Deze zomer staan o.a. Lebbis, Dolf Jansen, Maartje & Kine en Ronald Snijders in het Vondelpark.
Voor meer info + de complete speellijst:
www.openluchttheater.nl

Openluchttheater De Kersouwe in Heeswijk-Dinther brengt ook een gevarieerd aanbod van cabaret en muziek. Hier kan je o.a. gaan kijken naar Youp van ’t Hek, Yentl en de Boer en NUHR.
Meer info:
www.kersouwe.nl

Caprera in Bloemendaal biedt eveneens allerlei voorstellingen inclusief cabaret gedurende de zomermaanden. Hier kan je ook gaan kijken naar Youp van ’t Hek en Yentl en de Boer.
Meer info:
www.caprera.nu

Ook het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne (Antwerpen) organiseert deze zomer verschillende concerten en stand-up comedy staat eveneens op het programma. Zo zal Adriaan Van Den Hoof zijn nieuwe voorstelling “Nee, het was gisteren ook al laat” spelen met als voorprogramma Die Verdammte Spielerei. Ook Jan Jaap van der Wal staat in het Openluchttheater met Kamal Kharmach in het voorprogramma.
Voor meer informatie en kaarten:
www.oltrivierenhof.be

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...