nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Louis CK komt naar Nederland

Een langgekoesterde wens van comedyliefhebbers gaat in vervulling. [PIAS] Comedy en Mojo halen de Amerikaanse comedian Louis CK naar Nederland. Op 16 augustus speelt hij in Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop is net begonnen. Naast Amsterdam doet hij ondermeer ook London, Dublin, Parijs, Praag, Helsinki en Kopenhagen aan. Er hangt wel een stevig prijskaartje aan.
Louis CK, 16 aug 2016

Louis CK is comedyveteraan en geldt ook als een vernieuwer in het vak. Zo begint hij met het in eigen beheer uitbrengen van zijn specials via zijn eigen website. Daarnaast is hij ook een succesvol tv-maker. Zijn tv-comedyserie Lucky Louie was helaas te leuk voor kabelzender HBO. Waar Amerikaanse comedyseries over het algemeen preuts zijn, ging Lucky Louie op een eigenzinnige wijze geen onderwerp uit de weg. De zender FX durft het wel aan en de serie Louie wordt een artistiek en kritisch succes. CK speelt niet alleen de hoofdrol, maar schrijft, regisseert en monteert.

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon