www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Jenny Arean en Marijn Brouwers, Patrick Laureij

Een overzicht van de premières deze week, met: Jenny Arean en Marijn Brouwers, Patrick Laureij.

Jenny Arean en Marijn Brouwers
Premiere: De Kleine Komedie in Amsterdam, 16 mei 2016

Ze kennen elkaar uit Foxtrot. Uit 2001. In die musical zongen ze slechts vijf regeltjes samen. Genoeg om naar meer te smaken. En dus gaan Jenny Arean en Marijn Brouwers samen het theater in. De een une grande dame, de ander chansonnier pur sang. Zij maakte Vluchten kan niet meer, ‘t Is over en Zing dan tot tijdloze kleinkunstklassiekers. Hij bracht Frans Halsema en Charles Aznavour tot leven. She may be the face I can’t forget, zong hij. En natuurlijk ging dat over Jenny. Daarom staan de strotten van Foxtrot dit jaar weer samen op toneel. In een sprankelend theaterconcert. Met Jenny’s eigen favorieten. En met spiksplinternieuwe liedjes voor en door Marijn. Dat smaakt! Naar meer!

Nog te zien tot en met 4 juni 2016 en reprise volgend seizoen.
speellijst

Patrick Laureij – Dekking hoog
Premiere: De Kleine Komedie in Amsterdam, 20 mei 2016

Bam! Rotterdam. Daar komt hij vandaan. En dat hoor je. Patrick Laureij is kakelvers en veelbelovend. Met een onvervalst accent en de bijbehorende eerlijkheid palmde de stand-up Rotterdammert jury én publiek van Cameretten moeiteloos in en ging met alle prijzen naar huis. Lowlands. Het voorprogramma van Theo Maassen. Comedytrain. En nu avondvullend.

Nog te zien tot en met 21 mei 2016 en reprise volgend seizoen.
speellijst

foto: Bob Bronshoff

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.