www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy op Lowlands

Op 19, 20 en 21 augustus vindt Lowlands plaats. Eerder werd al bekend gemaakt dat Hans Teeuwen zijn nieuwe show “Echte Rancune” gaat spelen in de grote Alpha tent, waar 20000 mensen in passen.

Lowlands programmeert ieder jaar, naast de vele muzikale acts, ook comedy op zijn festival.

Vandaag werd het volledige comedy-programma bekend gemaakt. Je kan, behalve naar Hans Teeuwen, ook nog gaan kijken naar Sanne Wallis de Vries, Kees van Amstel, René van Meurs, Carolien Borgers, Patrick Laureij, Ronald Snijders, Wilko Terwijn, Eva Crutzen, Stefan Pop, De Partizanen, Pepijn Schoneveld, Johan Goossens, Kirsten van Teijn, Boom Chicago, Daily Paradise Late Night en de Bourgondische Belgen met Michael Van Peel, Bert Gabriëls, Joost Van Hyfte en Tom Bibo.

De comedyshows zijn in de Juliet-tent en in de nieuwe Helgas House of Pain-tent. Teeuwen speelt echter, zoals eerder al aangegeven, in de Alhpa tent. Howard Komproe en Soundos zijn de MC’s van dienst.
www.lowlands.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...