nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw cabaretaanbod Netflix

Netflix heeft weer cabaretshows toegevoegd aan hun aanbod, met voorstellingen van Ronald Goedemondt, Najib Amhali, Jochem Myjer, Herman Finkers, Claudia de Breij, Daniël Arends, Paul de Leeuw, Jan Jaap van der Wal, Wim Helsen, Diederik van Vleuten, Eric van Sauers, Pieter Derks en Kasper van Kooten. Ook is er nu de nodige comedy uit Vlaanderen te vinden met shows van Henk Rijckaert, Preuteleute, Guga Baul, Thomas Smith, Bas Birker, Arnout Van den Bossche en Veerle Malschaert.

netflix-aanbod-mei2016

Netflix is een streamingdienst waarbij je voor 9 euro per maand onbeperkt naar hun aanbod films en tv-series kunt kijken.
www.netflix.com

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.