nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Sander VDV wint De Humorklas van Radio 2

Sander VDV (rechts op de foto) heeft vanavond ‘De Humorklas’ van de Vlaamse Radio 2 gewonnen. Voluit Sander Vanderveeren was in 2014 halve finalist in Humo’s Comedy Cup, bij Woestijnvis schreef hij o.a. al voor Achter de rug en hij verzorgt het voorprogramma van comedians Gunter Lamoot en Lukas Lelie. Andere finalisten waren Soe Nsuki en Edouard De Prez.

In de jury zaten cabaretier Wouter Deprez, recensent Karel Michiels, Radio 2-nethoofd Jan Knudde, en jury-voorzitter Urbanus. Urbanus over VDV:”Een grap mag niet langer duren dan ze waard is. De winnaar wist de spanning heel goed op te bouwen, en beloonde de inspanning van het publiek met een vertassende clou.” Deprez: ” Hij is ook erg goed om de pointe nog aan te vullen met een extra grap.”

De deelnemers werden tijdens het traject gecoacht door comedian Han Coucke, ookwel bekend als Han Solo.

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.