www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Guido Weijers komt met oudejaarsconference in 2017 bij RTL4

Guido Weijers zal in december 2017 opnieuw met een oudejaarsconference te zien zijn. Weijers verklapte dit tijdens een gesprek bij ‘Ekdom in de ochtend’. Wij kunnen melden dat de oudejaarsconference dan opnieuw door RTL4 zal worden uitgezonden.

Momenteel heeft Weijers een sabbatical, maar probeert hij op diverse lokaties materiaal uit. In juni zal hij met RouĂ© Verveer, Philippe Geubels en Jandino Asporaat als ‘Gabbers’ meerdere dagen het Ziggo Dome in Amsterdam bespelen. Komend seizoen gaat hij de theaters in met een masterclass over geluk.

Eerder maakte Youp van ’t Hek al bekend dat hij op 31 december op NPO 1 de oudejaarsconference voor zijn rekening neemt.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.