nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cameretten Festival organiseert Comedy Nights

Cameretten Festival organiseert, in samenwerking met Biergarten, deze zomer voor het tweede jaar op rij de Comedy Nights. Deze worden iedere tweede woensdag van de maand gehouden en toegang is volledig gratis. Gedurende drie avonden kan er gelachen worden in de buitenlucht onder het genot van een heerlijk vers getapt biertje.

Op 8 juni zijn er optredens van Pieter Jouke, Fuad Hassen en Dian Liesker. Op 13 juli kan je gaan kijken naar Howard Komproe, Vincent Geers en Jasper Smit. En op 10 augustus is het de beurt aan René van Meurs, Kiki Schippers en Tom Montfrooy.

Meer info:
Comedy Nights
www.biergartenrotterdam.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...