www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jacques Vermeire ontvangt de Muze van SABAM

Gisteren vond in het Brugse Concertgebouw de grote verjaardagsshow voor Jacques Vermeire plaats, “JV65”, waar hij samen op het podium stond met o.a. Guga Baùl, Frank Dingenen, Gunter Lamoot en David Galle.

Deze show had echter nog een grote verrassing in petto voor Vermeire, die 65 is geworden: hij mocht de Muze ontvangen. Deze award wordt uitgereikt door de auteursvereniging SABAM (vergelijkbaar met Buma/Stemra) en is een prestigieuze carrièreprijs in de vorm van een bronzen beeldje van de hand van kunstenaar Hubert Féguenne.

“Na talloze hoogtepunten in een rijkgevulde radio- en televisieloopbaan en liefst 1.375 uitverkochte zaalshows door de jaren heen beleeft de komiek op zijn 65e een zoveelste memorabele avond met deze Verjaardagsshow/Comedy Marathon. Tijd voor een welverdiende bekroning”, zo verklaarde SABAM.

Eerdere winnaars van de Muze waren o.a. Geert Hoste, Rocco Granata en Will Tura.

In het najaar van 2017 staat Vermeire opnieuw in de theaters met zijn zevende zaalshow. Hiervoor zal hij na 20 jaar weer gaan samenwerken met zijn vroegere aangever, Luc Verschueren.
Jacques Vermeire ontvangt Muze

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...