nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Rajko en zijn broer in het Concertgebouw

Op 16 juni vindt in het Concertgebouw in Amsterdam een nieuwe editie plaats van het Entrée Late Night Café. De avond doet je wegdromen naar het New York en London van de jaren ’60; naar de stripachtige schilderijen van Roy Lichtenstein en de Cambell’s soepblikken van Andy Warhol. Ja, het thema is: Pop-Art.

In de line-up van de Koorzaal naast een mini-concert met KCO-musici (klassiek) en Ikarai (klassiek & jazz) ook cabaret van ‘Rajko en zijn broer’. Het duo Rajko en Yuri Disseldorp stond vorig jaar in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. In het Concertgebouw brengen ze een speciale voorstelling geven ter afsluiting van hun theaterseizoen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via:
jouwentree.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.