www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Try-out podium Het Perron stopt en neemt afscheid met o.a. “Stop Het Perron”

Het Perron, het try-outpodium in Amsterdam sluit de deuren op 1 juli. Het werd in 2001 opgericht door Jane van Assenderp en het was jarenlang een startpunt voor veel artiesten. Het was een kleine, intieme plek met 50 zitplaatsen. Maar alle artiesten konden hier hun talent tonen, zowel onbekend talent, dat hier een startplaats vond, als bekende artiesten, die hier kwamen try-outen. Bij gebrek aan een opvolger heeft Van Assenderp het pand verkocht aan een horecaondernemer.

Eén van de artiesten die hier vaak heeft opgetreden is Ronald Snijders. Met twee actie-avonden “Stop Het Perron” wil hij het einde van het theater kracht bijzetten. Op donderdag 23 juni en dinsdag 28 juni wordt “Stop Het Perron” georganiseerd.

Op 23 juni zijn er optredens van Jan Jaap van der Wal, Ronald Snijders en De Partizanen. Op 28 juni zijn Jan Jaap van de Wal en Ronald Snijders opnieuw van de partij. Verder kan je deze avond ook nog gaan kijken naar Pieter Jouke en Stanley en de Menzo’s (Niels van der Laan, Jeroen Woe, Henry van Loon, Martijn Hillenius).

In juni zijn er verder nog optredens van o.a. Alice Rientjes, Thijs van de Meeberg (winnaar Leids Cabaret Festival), Philip Walkate met Egon Kracht en KAT en de T van Tirza, Anouk Dorfmann en Johan Hoogeboom, Wedstrijdje? (met o.a. Hoogeboom, Jan J. Pieterse, Dorine Wiersma), Andermans Veren Live en David Vos.

Voor meer info en reserveringen:
het Perron try-out podium Amsterdam

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.