www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

FATU brengt Vaderdagspecial

FATU, het stand-up comedy programma van het Bijlmer Parktheater in Amsterdam Zuidoost, komt dit jaar met een Vaderdagspecial in echte Caraïbische sferen. Deze Vaderdagspecial wordt op 18 juni in de Stadsschouwburg van Utrecht gehouden.

Jörgen Raymann, Rayen Panday en Jeffrey Spalburg leiden Vaderdag in met een sterk staaltje stand-upcomedy, maar moeders zijn die avond ook welkom. De voorstelling begint om 20u30, maar vanaf 19u00 wordt er randanimatie voorzien, met gratis stoelmassages, Surinaamse hapjes en fotograaf Raul Neijhorst verkoopt en signeert zijn boek Suriname beken(d)t.

Meer info:
FATU Vaderdagspecial

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...