Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tentoonstelling schilderijen Herman van Veen in Antwerpen

Dat Herman van Veen een veelzijdig artiest is, is algemeen geweten: zijn 50-jarige carrière omvat o.a. voorstellingen, concerten, lezingen, toneelstukken en boeken. Na de dood van zijn ouders begon van Veen ook te schilderen. Zijn schilderijen, die hij ooit “afdrukken van de ziel” noemde, hebben hun weg gevonden naar musea en privéverzamelaars.

Van 25 juni tot en met 25 september is er in de Sint-Anna-ten-Drieën kerk in Antwerpen de tentoonstelling “Waarom niet?/Pourquoi pas?” met het werk van van Veen te bezichtigen. Van Veen zal een artistieke herinrichting brengen van een kerkgebouw met beeld, muziek en installaties.

Meer info:
www.anna3.be
item VRT-journaal 3 jun 2016

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...