nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Daniël Arends, Henry van Loon, Theo Maassen, Het Dorp in Deurne, Willem Wolput, Willem Wilmink

Bro’s before Ho’s, met Daniël Arends, Henry van Loon en Theo Maassen is vanaf vandaag te vinden op Netflix.
www.netflix.com

Het Dorp is weer terug aan het Stationsplein in Deurne. Begin februari van dit jaar werd de tekst van het lied van Wim Sonneveld aangebracht op het bushokje. Maar verdween al na enkele dagen. Vrijdag werd de glasplaat met de tekst van Friso Wiegersma geplaatst in het perkje naast de bushalte.
Weekblad voor Deurne, 3 juni 2016

Na vanavond is William Boeva met 1,40 m niet langer de kleinste comedian van Vlaanderen. Op het Kunstenfestival in Bevel maakt Willem Wolput (22) met zijn 1,2 m zijn debuut als comedian. Jan Jaap van der Wal is zijn mentor.
Gazet van Antwerpen, 3 juni 2016

Dit najaar verschijnt bij uitgeverij Rubinstein een boek met essays over Willem Wilmink. Het boek ‘Visite uit de hemel’, vernoemd naar het door Wilmink geschreven lied, bevat ook twee cd’s waarop Wilmink zijn eigen liedjes zingt en vertelt over zijn werk.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.