www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Blafwaf wint Utrechts Cabaret Festival

De Vlaamse groep Blafwaf heeft zaterdagavond de juryprijs van het Utrechts Cabaret Festival gewonnen. De publieksprijs ging naar het duo Bonusmateriaal en de persoonlijkheidsprijs was voor Lotte Hondebrink.

Het festival werd voor de tiende maal georganiseerd in het Utrechtse theater Schiller Theater ‘Place Royale’. Andere finalisten waren Annemieke van der Linde, Joyce Termeer, Sanjeevani Hendriks, Arjan Kleton, Duncan MacDonald, Huibert-Jan van Roest, Maus Koster, duo Overdijk & Koevoet, Bram Martens en Ben Blom. In totaal hebben meer dan 40 deelnemers uit Nederland en BelgiĆ« zich aangemeld.

foto: Henriƫtte Broekman

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.