nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

“Verklapt” met o.a. Nigel Williams en Joost Van Hyfte

De krant Gazet van Antwerpen en RTV/TV-PLUS organiseren deze zomer “Verklapt”. Dit is een reeks boeiende zomervertellingen op iedere dinsdagavond in juli en augustus. “Verklapt” vindt plaats op een mooie openluchtlocatie in een telkens een andere gemeente in de provincie Antwerpen. Bij slecht weer wordt er wel een binnenlocatie voorzien.

Verschillende comedians (en een actrice) werken hier aan mee en zullen zo’n avond voor hun rekening nemen. Zo kan je gaan kijken naar: Nigel Williams (5 juli, Park Gemeentehuis Westerlo), An Nelissen (12 juli Krankhoeve Bonheiden), Vitalski (19 juli, Stadspark Geel), Dirk Denoyelle (26 juli, Park Den Dijk Hoogstraten), Janine Bisschops (2 augustus, Tuin Pastorij Retie), Nele Goossens (9 augustus, Kerkplein Heist-op-den-Berg ), Joost Van Hyfte (16 augustus, Kasteel D’Ursel Hingene) en Intgeniep (23 augustus, Marktplein Vorselaar).

Toegang is volledig gratis.

Meer info:
www.verklapt.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon