www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Parade met o.a. Micha Wertheim en Paul Haenen

Deze zomer vindt De Parade weer plaats en dit op vier locaties. Er worden ruim 100 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen gespeeld, het merendeel speciaal voor De Parade gemaakt. Het rondreizende theaterfestival start haar tournee op het Museumpark in Rotterdam (23 juni t.e.m. 3 juli) en reist dan via het Westbroekpark in Den Haag (8 t.e.m. 17 juli) door naar het Moreelsepark in Utrecht (22 juli t.e.m. 7 augustus) en sluit traditiegetrouw af in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam (12 t.e.m. 28 augustus).

Ook voor cabaretiers is er ruimte. Paul Haenen treedt op met “Haenen wil zingen”. Micha Wertheim brengt “De hik”. De rapper Fresku, die komend theaterseizoen met een humorvoorstelling op de planken staat, speelt ook zijn show.

Meer info:
www.deparade.nl

De hik
Haenen wil zingen
Welkom bij de Fresku show

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...