www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Verwarde Cavia als gratis podcast

Paulien Cornelisse zal vanaf 1 juli haar boek De verwarde cavia als podcast aanbieden.

Iedere dag zullen er nieuwe hoofdstukken verschijnen, die Cornelisse zelf ingesproken heeft. Deze hoofdstukken zijn gratis te beluisteren, zodat aan het einde van de zomer het volledige boek (nog altijd gratis) beschikbaar is. Luisteraars kunnen zich abonneren op de podcast om de dagelijkse nieuwe aflevering automatisch te ontvangen.

Cornelisse zal zo de eerste auteur zijn, die haar boek gratis als podcast aanbiedt: “Ik kreeg het verzoek mijn boek in te spreken, onder andere van een slechtziende vrouw. Dat ik het als podcast aanbied, heeft een paar redenen. Ten eerste is het op deze manier makkelijk zelf te produceren. Ten tweede is een podcast altijd gratis, en dat vind ik een aardige geste aan alle mensen die gevallen zijn voor de charme van een cavia op een kantoor. Tot slot vind ik het ook leuk dat dit een langduriger project wordt. Mensen krijgen steeds een klein stukje, en moeten bijvoorbeeld bij de wifi van de camping een paar nieuwe hoofdstukjes downloaden. Ik kan nu al genieten van het idee dat mijn voorleesstem te horen zal zijn op de Route du Soleil.”

De podcast is verkrijgbaar bij iTunes, op de podcastapp van iPhone of iPad en ook op niet-Apple telefoons via apps als Stitcher.

Vrijdag zal er op de Facebookpagina van De Verwarde Cavia een filmpje geplaatst worden met meer uitleg over hoe alles precies in zijn werk gaat.
Facebookpagina De Verwarde Cavia

De Verwarde Cavia staat tevens op de longlist voor de Hebban Debuutprijs 2016.
Longlist Hebban Debuutprijs 2016

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...