nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe historische comedy-reeks “Welkom in de jaren 60”

Vanaf 3 september zendt de NTR “Welkom in de jaren 60” uit, een nieuwe historische comedy. Na “Welkom in de Gouden Eeuw”, “Welkom bij de Romeinen” en “Welkom in de IJzeren Eeuw” staan in deze vierde reeks de jaren ’60 in Nederland centraal. Verschillende belangrijke gebeurtenissen uit de jaren ’60, zoals wetenschap, ruimtevaart, kunst, dagelijks leven,… worden op humoristische wijze belicht.

Talkshowhost Dorine Goudsmit, gespeeld door Plien van Bennekom, zal de belangrijkste persoonlijkheden uit dit decennium ontvangen. Denk daarbij aan John en Jackie Kennedy, Neil Armstrong, Yuri Gagarin en Annie M.G. Schmidt.

De overige rollen worden gespeeld door o.a. Ellen Pieters, Ilse Warringa, Arjan Ederveen, Alex Klaasen, Roos van Erkel, Pierre Bokma, Hans Kesting en Olga Zuiderhoek.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...