www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Gili, LOS Muziektheater, Roue Verveer, Rayen Panday, Thomas Acda

In navolging van Bert Kruismans en Els De Schepper steekt de Vlaamse comedian/goochelaar Gili ook de taalgrens over om een aantal shows in het Frans te spelen: van 14 december t.e.m. 8 januari zal hij zijn vorige show, Ctrl, in Elsene (Brussel) spelen. Op 3 januari speelt hij hier ook een eenmalige Engelstalige show.
www.ttotheatre.com

Cabaret op maat. LOS muziektheater hebben een cabaretvoorstelling over de dood geschreven voor uitvaartorganisatie Monuta.
meer info

Roue Verveer zal deze zomer voor het eerst in Aruba optreden: op 26 juli geeft hij een optreden in Cas Di Cultura, het cultureel centrum van Aruba. Het voorprogramma zal verzorgd worden door Rayen Panday.
Facebookpagina Cas De Cultura

Thomas Acda werd in de categorie “Televisie” genomineerd voor een Gouden Notekraker, een prijs van uitvoerende kunstenaars voor andere uitvoerende kunstenaars. De uitreiking is op 19 september in Paradiso Amsterdam.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...