nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Theater aan Zee met o.a. Wim Helsen

Van 30 juli tot en met 6 augustus vindt Theater aan Zee plaats, een tiendaags theater- en muziekfestival in de Belgische kuststad Oostende.

Er zal ook plaats zijn voor de nodige humor. Wim Helsen speelt er enkele try-outs van zijn nieuwe voorstelling “Er wordt naar u geluisterd”. Stijn Meuris probeert er zijn eerste oudejaarsconference “Tirade” uit. Warre Borgmans speelt zijn humoristische voorstelling “Blèten” met muzikanten Jokke Schreurs en Big Dave Reniers. Jan De Smet, ex-De Nieuwe Snaar, staat twee keer op Theater aan Zee: hij speelt “Steek je vinger in de lucht”, een muzikale theatervoorstelling rond de kinderliedjes van de Amerikaanse Woody Guthrie, alsook “De Gemakkelijke Stoel”, waarin hij met auteur-performer Erik Vlaminck muziek en verhalen over armoede en actualiteit brengt.

Meer info:
www.theateraanzee.be

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...