nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret op SonsbeekTheaterAvenue in Arnhem

Van donderdag 18 t.e.m. zondag 21 augustus 2016 vindt de SonsbeekTheaterAvenue plaats in het Sonsbeek Park in Arnhem. Voor tientallen grote en kleine voorstellingen in de nostalgische theatertenten en openluchttheaters, verrassende ervaringen, grappige acts, muziek, lekker eten en drinken, dansen en loungen en natuurlijk ook cabaret kan je terecht op dit vierdaags theaterfestival.

Volgende cabaretiers staan o.a. op het programma: Anne Nusselder, Berry Lussenburg, Chris Verlaan, De blonde jongens en Tim, Janneke Jager, Loes en die Kleine, Los Muziektheater, Marcel Harmsen, Margriet Bolding, Marleen Bekker, Marij van den Boom & Kornelis Lievense, Piepschuim, Pieter Jouke, Renate Reijnders, Ruud de Nooij, Said el Hassnaoui, Silvester Zwaneveld en Vincent Bijlo.

Meer info:
www.sonsbeektheateravenue.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...