www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Margôt Ros, Peter Heerschop, Soundos, Arie Koomen, Wilko Terwijn, Renate Reijnders

Sportzomer op Radio 1 sprak met Margôt Ros. Zij sprak over haar rol in de speelfilms “Adios amigos” en de nieuwe reeks van “Toren C”. En Ros vertelt over de voorstellingen die zij komend seizoen wil zien.
3 aug 2016

Peter Heerschop ging voor de Frank en (Tijdelijke) Ochtend Show op Radio 538 als verkenner naar Rio. In deze hoedanigheid gaat hij op zoek naar het meest Nederlandse plekje in Rio, waaronder de Escadaria Selarón, een Delfsblauwe tegeltje met een fragment van De Nachtwacht, tegeltjes met het zelfportret van Vincent van Gogh of met Juliana & Beatrix en de Hollandse bocht op wielerparcours.
2 aug 2016
4 aug 2016

Stand-up comedian Soundos El Ahmadi worstelt met de begrippen vrijheid en onderdrukking. Hoeveel onderdrukking is noodzakelijk om vrij te zijn? In haar Brainwash Talk, eerder opgenomen tijdens het Brainwash Festival in Amsterdam, gaat ze op zoek naar een antwoord.
3 aug 2016

Arie Koomen en Wilko Terwijn brengen in het programma WAKX op de internetzender KX Radio een mix van buitenlandse stand-up comedy en muziek.
2 aug 2016 (uur 1)
2 aug 2016 (uur 2)
2 aug 2016 (extra uur 3)

Het Radio 1 programma Dit is de Nacht onderzocht wat humor precies is. Cabaretière Renate Reijnders en historicus Rudolf Dekker gaven een humorcollege. Ze gaan na wat voor soorten humor er zijn en wat de functie van humor is. Ook gaat het over cabaret en het verschil tussen het soort cabaret.
2 aug 2016 (deel I)
2 aug 2016 (deel II)

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...