Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw sketchesprogramma voor Chris Van den Durpel

De Vlaamse komiek Chris Van den Durpel gaat voor de Vlaamse commerciële zender VTM een nieuw sketchesprogramma maken met zijn typetjes, zoals Ronny King en Jimmy B. Ook enkele nieuwe typetjes zullen hun opwachting maken.

Van den Durpel werd bekend dankzij het spelprogramma “De drie wijzen”, waarin hij enkele van zijn typetjes voor het eerst introduceerde. Dit leidde tot een eigen programma op Eén, “Typisch Chris”. Van den Durpel maakte toen de overstap naar VT4, het voormalige VIER, en maakte voor deze zender het programma “Chris & Co”, dat ook draaide rond zijn typetjes – Van den Durpel is immers eigenaar van zijn typetjes. Daarna hield hij het tv-werk gedurende enkele jaren voor bekeken, tot hij vorig jaar Familieraad, de Vlaamse versie van Vijf tegen Vijf, ging presenteren. Hierin kwamen al korte sketches met zijn typetjes in voor, net zoals in het VTM-programma “Met de deur in huis”.

Nu gaat Van den Durpel een volledig nieuwe reeks voor VTM maken, die in de loop van 2017 zal worden uitgezonden. Een titel is voorlopig nog niet bekend.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...