nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Leo Alkemade en Bart Rijnink in nieuwe Kanniewaarzijn

Op 23 augustus start een nieuwe reeks voor het satirisch-informatieve televisieprogramma Kanniewaarzijn. Er is flink gesleuteld aan het programma, met een nieuwe formule, nieuwe rubrieken, een nieuw decor, een nieuwe opnamelocatie en ook deels nieuwe acteurs: Leo Alkemade en Bart Rijnink.

Eerder werd al bekend dat Martin van Waardenberg weg is (moest) bij het programma. Nu blijkt dat ook Patrick Stoof niet langer in beeld is. Hij blijft wel de acteurs coachen, waaronder vertrouwde gezichten Plien van Bennekom en Annick Boer. De presentatie blijft in handen van Astrid Joosten.

Leo Alkemade vormde na de Koningstheaterakademie de helft van het cabaretduo Alkemade en Bloemen en was als acteur te zien in Sluipschutters, Missie Aarde, Ik ook van jou en Shouf Shouf. Bart Rijnink was na de Toneelschool/Kleinkunst Academie in 2010 te zien met een muzikale cabaretvoorstelling en als acteur bij o.a. Orkater, het Ro Theater, het NNT en Fantasten.

Vanaf 23 augustus, elke dinsdag bij de VARA op NPO 1, om 22.20 uur.
kanniewaarzijn.vara.nl

foto: VARA/Annemieke van der Togt

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.