www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vlaams kort: Kamal Kharmach, Gili, William Boeva

Dit jaar is er in het Hasseltse Kiewit van 17 t.e.m. 20 augustus het festival Pukkelpop. Je kan hier niet alleen genieten van muziek of van de fandagen het satirische CANVAS-programma De Ideale Wereld, maar er is ook, net zoals vorig jaar, ruimte gelaten voor discussies: in Baraque Futur zijn er pitches, keynotes en panelgesprekken over verschillende thema’s en onderwerpen. Zo komen o.a. Gili en Kamal Kharmach afgezakt naar het festival om als spreker deel te nemen aan de discussies.
Meer info:
Baraque Futur

De Aalsterse kunstenaar Gilles Van Schuylenbergh houdt op elk weekend van augustus zijn jaarlijkse tentoonstelling in het Eenegemwegsken, tussen de Sint-Jozefskerk en speciaalzaak Bloemenweelde aan het Esplanadeplein. Dit jaar wordt de tentoonstelling bijgestaan met een audiotour van cabaretier William Boeva.
Meer info:
HLN.be: Tentoonstelling Gilles Van Schuylenbergh met audiotour William Boeva

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.